Apple iPhone 16 5G (8GB/128GB) Ultramarine

Κωδικός προϊόντος: 00051061

1.179,00

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

9 Άτομα που παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καλέστε μας στο: +306949959969

Περιγραφή

Απόλυτος έλεγχος κάμερας

Ο Έλεγχος Κάμερας σου δίνει έναν πιο εύκολο τρόπο να έχεις γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες κάμερας, όπως το ζουμ ή το βάθος πεδίου, ώστε να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία σε χρόνο ρεκόρ.

Πήγαινε πιο μακριά και πιο κοντά

Ο βελτιωμένος Υπερευρυγώνιος φακός με αυτόματη εστίαση σου επιτρέπει να τραβάς απίστευτα λεπτομερείς μακροφωτογραφίες και βίντεο. Χρησιμοποιήσε την κάμερα Fusion 48MP για εντυπωσιακές εικόνες υψηλής ανάλυσης και ζούμαρε με τον Τηλεφακό 2x οπτικής ποιότητας.

Φωτογραφικά στυλ

Τα φωτογραφικά στυλ τελευταίας γενιάς σου προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στη δημιουργικότητα, ώστε να κάνεις κάθε φωτογραφία ακόμα πιο προσωπική. Και χάρη στις προηγμένες διαδικασίες εικόνας, τώρα μπορείς να αναιρέσεις οποιοδήποτε στυλ, οποιαδήποτε στιγμή.

Έξυπνο A18 Chip

Το A18 προχωρά δύο γενιές μπροστά από το A16 Bionic chip του iPhone 15. Καθιστά δυνατά προηγμένα χαρακτηριστικά φωτογραφίας και βίντεο και υποστηρίζει παιχνίδια επιπέδου κονσόλας, με εξαιρετική αποδοτικότητα ενέργειας.

Μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας

Το iPhone 16 συνεργάζεται με το A18 chip για να προσφέρει σημαντική αύξηση στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, με έως και 22 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Φόρτισε μέσω USB-C ή χρησιμοποιήστε έναν φορτιστή MagSafe για ταχύτερη ασύρματη φόρτιση.

Σχεδιασμένο για να διαρκεί

Το iPhone 16 διαθέτει ισχυρό σχεδιασμό από αλουμίνιο αεροναυπηγικών προδιαγραφών με οθόνη Super Retina XDR 6,1 ιντσών. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Προσαρμοζόμενο πλήκτρο δράσης

Ένας γρήγορος τρόπος για να έχεις πρόσβαση στην αγαπημένη σου λειτουργία. Απλά πάτησε και κράτησε πατημένο για να ενεργοποιήσεις τη δράση που θέλεις – το φακό, ένα φωνητικό σημείωμα, τη Σιωπηλή λειτουργία και άλλα.

Προσάρμοσε το iPhone σου

Με το iOS 18 μπορείς να δώσεις στα εικονίδια της Αρχικής Οθόνης σου οποιοδήποτε χρώμα. Βρες τις αγαπημένες σου φωτογραφίες πιο γρήγορα στη νέα εφαρμογή Φωτογραφίες. Και πρόσθεσε παιχνιδιάρικα, κινούμενα εφέ σε οποιαδήποτε λέξη, φράση ή emoji στο iMessage.

Σημαντικά χαρακτηριστικά ασφάλειας

Με την Ανίχνευση Σύγκρουσης, το iPhone μπορεί να εντοπίσει ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα και να καλέσει για βοήθεια αν εσύ δεν μπορείς.