Xiaomi Smart Band 9 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Midnight Black

Κωδικός προϊόντος: 00051052

44,90

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

3 Άτομα που παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καλέστε μας στο: +306949959969

Περιγραφή

ωτεινότερο και πιο όμορφο

Με AMOLED οθόνη μέγιστης φωτεινότητας 1200 nits, δείτε τα δεδομένα με ευκολία ακόμη και κάτω από άμεσο ηλιακό φως. Εξοπλισμένη με αισθητήρα φωτός, ανιχνεύει με ακρίβεια το φως του περιβάλλοντος για να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης για πιο άνετη προβολή.

Κομψός, ζωντανός σχεδιασμός από μέταλλο

Για πρώτη φορά, το Xiaomi Smart Band χρησιμοποιεί πλαίσια από κράμα αλουμινίου σε διάφορα χρώματα όπως Midnight Black, Glacier Silver, Mystic Rose και Arctic Blue. Συνδυάστε το με μια σειρά από κομψά λουράκια, επιτρέποντάς σας να αναδεικνύετε την ατομικότητά σας με κάθε κίνηση του καρπού σας.

Η υγεία στο προσκήνιο

  • Ολοήμερη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού – Αυτόματη παρακολούθηση με ειδοποιήσεις για υπερβολικά υψηλό ή χαμηλό καρδιακό ρυθμό
  • Ειδοποιήσεις δόνησης για χαμηλό κορεσμό οξυγόνου στο αίμα
  • Παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου
  • Προτροπές χαλάρωσης για τη μείωση των επιπέδων άγχους
  • Ασκήσεις αναπνοών για τη μείωση του στρες

Παρακολούθηση ύπνου

Με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, τα στάδια του ύπνου προσδιορίζονται πιο σωστά. Μπορούν επίσης να προβληθούν λεπτομερή δεδομένα καρδιακού ρυθμού και οξυγόνου αίματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα του κύκλου ύπνου στην εφαρμογή Mi Fitness ως αναφορά για να κατανοήσετε καλύτερα τις συνήθειες και τα μοτίβα του ύπνου σας.

Στο πλευρό σου κάθε στιγμή

Μείνετε σε κίνηση με προηγμένους αλγόριθμους που καλύπτουν μετρήσεις όπως η μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου, ο χρόνος αποκατάστασης, τα αποτελέσματα της προπόνησης, το φορτίο και άλλα. Ακριβής παρακολούθηση, ανεξάρτητα από το αν κάνετε ποδήλατο σε εξωτερικό χώρο ή αν ιδρώνετε σε εσωτερικό χώρο.

Αντοχή στο νερό 5 ATM

Πάρτε το μαζί σας για κολύμπι

Τα δερμάτινα και πλεκτά λουράκια δεν πρέπει να φοριούνται σε περιπτώσεις όπου μπορεί να έρθουν σε επαφή με νερό ή ιδρώτα (κολύμπι, γενική άσκηση). Συνιστούμε να φοράτε άλλους τύπους λουριών σε τέτοια σενάρια. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε ζεστά ντους, θερμές πηγές, σάουνες ή όταν κάνετε γρήγορα θαλάσσια σπορ.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα    Μαύρο
Δαχτυλίδι    Όχι
Μέγεθος Οθόνης    1,62 “
Ανάλυση Οθόνης    490 x 192 pixels
Τύπος Οθόνης   AMOLED
Έτος Κυκλοφορίας    2024
Συμβατότητα    Android, iOS
Τύπος Διασύνδεσης   Bluetooth

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χρήση    Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Περπάτημα, Τρέξιμο
Δυνατότητες    Δόνηση, Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες    Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση Ύπνου
Αδιάβροχο   Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας    233 mAh